Plaatpizza Toscane met pesto, champignons en prosciutto
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de knoflook. Maal samen met de pijnboompitten, 2/3 van de Parmezaanse kaas, de helft van de Verstegen World Spice Blend Toscane, extra vierge olijfolie, basilicum en de Verstegen Zwarte peper in een keukenmachine tot een pesto.
2
Snijd de champignons in plakken. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de ricotta en de pesto over de bodem, gevolgd door champignons en de resterende Verstegen World Spice Blend Toscane. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven.
3
Rasp de resterende Parmezaanse kaas grof. Maak de plaatpizza af met de prosciutto, rucola en Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.