Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Vouw de randen 1 cm naar binnen en knijp wat samen. Prik met een vork gaatjes in het midden van het bladerdeeg. Plaats 15 min. in de oven.
2
Snijd de basilicum fijn en meng samen met ½ van de Verstegen mix voor ei door de crème fraîche.
3
Snijd 1 cm van de onderkant van de asperges en maak de bosui schoon. Snijd beide groenten in de lengte doormidden.
4
Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de crème fraîche over het bladerdeeg. Breek de eieren in een kom en vang het eigeel op en verdeel over de crème fraîche. Verdeel de asperges, bosui en erwten over het bladerdeeg.
5
Plaats de plaattaart voor 15 min. terug in de oven tot de plaattaart gaar is. Haal uit de oven, garneer met tuinkers en strooi de resterende Verstegen mix voor ei over de plaattaart.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.