Print opties

Sluiten

Plaattaart met groene asperges, serranoham en burrata

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte). Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los. Prik met een vork gaatjes in het midden (laat de randen vrij), bestrijk de randen met het ei en bestrooi met de everything but the bagel kruiden.
2
Snijd de harde onderkant van de groene asperges. Leg ze in het midden van het bladerdeeg. Bak de plaattaart in 30 min. goudbruin en gaar.
3
Snijd ondertussen de radijsjes in dunne plakjes. Scheur de serranoham in stukjes.
4
Haal de plaattaart uit de oven. Verdeel de serranoham, burrata, radijs, pijnboompitten, takjes tijm en wat peper en zout over de plaattaart en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.