Print opties

Sluiten

Plaattaart met tomaat en burrata

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Mix de crème fraîche met de pesto. Snijd de vleestomaat in dunne plakken.
2
Rol het bladerdeeg uit over een met bakpapier beklede bakplaat en snijd met een mes een rechthoek in het deeg op 2 cm van de rand. Snijd niet helemaal door het deeg heen. Besmeer de rechthoek met het pestomengsel en verdeel de tomaten erover. Top het geheel af met wat peper en zout.
3
Klop het ei los en bestrijk de randen ermee. Besprenkel de randen met de Italiaanse kruiden en schuif de plaattaart voor 20 min. in de oven of tot hij goudbruin kleurt.
4
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Verdeel de burrata en de basilicum over de plaattaart en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.