Print opties

Sluiten

Plantaardig butterboard

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Steek met de koekjes uitsteker kerststerretjes uit het bladerdeeg. Snijd ook een kleine rechthoek uit het bladerdeeg, dit wordt de stam. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 10 min. goudbruin en gaar.
2
Mix de Roombeter met een staafmixer in een ruime kom. Voeg 4/5 van het Tafelgoud, de gedroogde bieslook en 4/5 van de Tabasco Sriracha toe aan de Roombeter en meng dit tot een geheel.
3
Maak met behulp van de ijsbolletjeslepel of twee eetlepels bolletjes van de Roombeter en leg die in de vorm van een kerstboom op de houten plank. Als alle bolletjes erop liggen, gebruik je een lepel om de Roombeter te verdelen. Verdeel de overige Tafelgoud en Tabasco Sriracha over de Roombeter.
4
Snijd de kerstomaatjes in vieren en verdeel samen met de granaatappelpitjes en takjes rozemarijn over de kerstboom. Verdeel de bladerdeeg sterretjes erover en leg de ‘stam’ in het midden aan de onderkant van de kerstboom. Snijd het stokbrood in plakjes en serveer bij het plantaardige butterboard.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.