Print opties

Sluiten

Plantaardige shoarma op een pitabroodje

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de knoflook en de ui fijn. Snijd ook de bieslook fijn. Snijd de cherrytomaten in plakjes.
2
Meng de knoflook en bieslook met de mayonaise en de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
3
Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de shoarma op hoog vuur in 6 min. warm en knapperig.
4
Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pitabroodjes open en besmeer met de knoflooksaus.
5
Leg de bladeren krulsla erin en verdeel er wat tomaat en ui overheen. Schep het broodje vol met shoarma. Maak af met extra ui, tomaat en knoflooksaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.