Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
2
Schil ondertussen de asperges, verwijder 2 cm van de harde onderkant en snijd ze in dunne linten met een dunschiller. Blancheer de aspergelinten 1 min. in kokend water en spoel af met koud water. Snijd de zalm in blokjes en meng met de ponzu en ½ van de zwarte sesamzaadjes. Laat 10 min. marineren.
3
Snijd de avocado in plakjes, de komkommer in dunne schijfjes en de bosui in ringen. Verdeel de sushirijst over kommen en verdeel de gemarineerde zalm, aspergelinten, avocado, edamameboontjes, komkommer, maïs en bosui hierover. Garneer met de Japanse mayonaise en de overige zwarte sesamzaadjes. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.