Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op het aanrecht en halveer ze. Snijd de pompoenblokjes in dunne plakjes. Hak de salie fijn.
2
Maak hoopjes van telkens 1 el honing op een met bakpapier beklede bakplaat met voldoende afstand van elkaar en strooi daarop de salie. Verdeel de plakjes pompoen er in een rechthoek overheen en zorg dat de rechthoek kleiner is dan de halve plak bladerdeeg. Leg er een halve plak bladerdeeg op en druk de randen aan met een vork. Herhaal met de overige ingrediënten.
3
Klop het ei los en besmeer de bovenkant van de bladerdeegtaartjes ermee. Bak 15 min. in de oven totdat ze goudbruin kleuren.
4
Verbrokkel de feta. Draai de bladerdeegtaartjes voorzichtig om en garneer met de feta en wat peper en zout.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.