Pompoen-borrelplaattaart met Beemster Pumpkin Spice
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pompoenblokjes in 15 min. gaar. Giet af en laat goed uitlekken. Prak met een vork fijn en meng met de mascarpone, peper en zout naar smaak.
2
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met het pompoenmengsel. Laat 1 cm van de randen vrij. Rasp de kaas en verdeel 100 gr over de pompoenspread. Pluk de blaadjes van de salie en verdeel over de taart. Bak 20-25 min. in de oven.
3
Haal de plaattaart uit de oven en bestrooi met de rest van de kaas. Snijd in stukken en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.