Verwarm de oven voor op 180C en haal het bladerdeeg uit de vriezer.
2
Schil de flespompoen en halveer in de lengte. Snijd het gedeelte met de zaden van de bovenkant. Pak de pompoen in met aluminiumfolie en plaats deze op een ovenrek. Plaats 30 min. in de oven totdat de pompoen gaar is.
3
Pel en snijd de rode uien in halve ringen van 1 cm dik, snijd de kastanjechampignons in plakken van 1 cm.
4
Verwarm een pan met roomboter en bak de kastanjechampignons 8 min. goudbruin. Mix met een staafmixer de champignons met de tijm, zout en peper fijn tot een paddenstoelenmengsel. Let op: dit mag niet te vochtig zijn.
5
Verwarm een pan met olijfolie en bak de rode ui 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de suiker toe en roer door. Blus af met rode wijn en laat 6. min inkoken, zodat de ui karamelliseert.
6
Leg 2 plakken bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat en zorg dat deze 1 cm overlappen, druk aan met een vork. Verdeel de helft van het paddenstoelenmengsel en rode ui over het bladerdeeg. Verdeel hier de cambozola over en leg hier de smalle pompoen helften op, verdeel het overige paddenstoelenmengsel en rode ui over de pompoen.
7
Plaats het overige bladerdeeg over de pompoen en zorg dat deze 1 cm overlappen, druk de zijkanten aan met een vork. Klop de eidooier los en besmeer hiermee de Wellington. Bak de Wellington 25 min. tot het bladerdeeg goudbruin en gaar is.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.