Print opties

Sluiten

Pompoenpasta met palmkool

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een half kopje kookvocht (per 2 personen) op bij het afgieten.
2
Snijd de palmkool in reepjes en pel en hak de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de knoflook. Voeg de palmkool samen met een snufje peper en zout toe en bak 5 min. Voeg de pompoenpuree samen met ½ van de Parmezaanse kaas, ½ van de chiliflakes en de kookroom toe en mix alles door elkaar.
3
Voeg de gekookte pasta samen met het kookvocht toe en mix opnieuw. Breng het geheel eventueel op smaak met wat peper en zout.
4
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de overige Parmezaanse kaas en overige chiliflakes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.