Pel en hak de ui en knoflook fijn. Verhit 2/3 van de zonnebloemolie in een soeppan en fruit de ui, knoflook, paprikapoeder en 2/3 van de diced chipotle pepper 3 min. Voeg de bevroren pompoenstukjes toe en bak 5 min. mee. Voeg het water toe en verkruimel het bouillonblokje erboven. Breng de soep aan de kook, zet het vuur laag en kook in 20 min. gaar.
2
Verhit ondertussen de overige zonnebloemolie in een andere pan en bak de tempeh 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Snijd de bosui in dunne ringen en de koriander grof. Pers het sap uit de limoen.
3
Bak de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Voeg 4/5 van de kokosmelk toe aan de soep en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met het limoensap, peper en eventueel zout.
5
Verdeel de soep over de kommen en verdeel de tempeh, bosui, koriander en gebakken uitjes erover. Besprenkel met de overige kokosmelk en de overige chipotle. Snijd de naan in stukken en serveer bij de soep.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.