Meng de sesamolie, sojasaus, balsamico azijn en miso door elkaar voor de marinade. Smeer de marinade op de portobello en zet apart.
2
Pel en snipper de rode ui. Pel de knoflook en pers uit. Pers de citroen voor het sap uit. Schil en ontpit de avocado en snijd in stukjes. Prak dit vervolgens fijn. Meng de ingrediënten samen in een kom tot een guacamole en voeg peper en zout toe.
3
Leg de portobello’s op de barbecue en gril deze voor 5 tot 8 min. Draai de portobello’s om en gril nogmaals 5 tot 8 min. Halveer de broodjes en leg deze tijdens de laatste 2 min. op de barbecue zodat ze knapperig worden.
4
Snijd ondertussen de tomaat in plakjes.
5
Besmeer de broodjes met mayonaise en leg hier de burger op, gevolgd door de krulsla, plakjes tomaat, gegrilde portobello, zelfgemaakte guacamole en kiemen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.