Print opties

Sluiten

Portobello stoofpotje met abrikozen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de aardappelen en snijd in grove stukken. Zet een pan met water op het vuur en kook hierin de aardappelen gaar.
2
Snijd de kastanjechampignons in kwartjes en snipper de rode uien fijn. Verhit 1/2 van de boter in een pan met dikke bodem en bak de ui aan. Voeg het bier toe aan de ui en breng aan de kook. Indien je liever geen bier gebruikt, sla je deze stap over. Voeg vervolgens de kastanjechampignons, portobello’s, abrikozen, kruidnagel, ontbijtkoek, laurier, rozemarijn en paddenstoelenbouillon toe. Laat het geheel 7 minuten koken tot de portobello’s gaar zijn. Verwijder vervolgens de rozemarijn, kruidnagel en laurier.
3
Giet de aardappelen af en stamp samen met 1/2 van de boter en de melk tot een romige puree. Serveer de aardappelpuree samen met het portobello stoofpotje.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.