Breng een ruime pan met water aan de kook en verkruimel het bouillonblokje erin. Kook de kipfilet 20 min. Giet af en trek de kipfilets uit elkaar met een vork zodat pulled chicken ontstaat.
2
Breng ondertussen opnieuw een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de helft van de limoen in schijfjes en pers het sap uit de overige limoen en zet apart.
3
Pel en snipper de sjalot en schil en hak de gember fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit de sjalot. Voeg de gember, currypasta en het water toe en bak 2 min. Voeg vervolgens de pulled chicken, paprika, limoensap en kokosmelk toe en roer het geheel goed door. Laat 6 min. zachtjes stoven.
4
Pluk de blaadjes koriander. Serveer de curry met de rijst en garneer met de koriander en een schijfje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.