Print opties

Sluiten

Pulled pork uit de slowcooker

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
5u 0min
Totale tijd
5u 45min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Meng het knoflookpoeder, paprikapoeder en basterdsuiker door elkaar. Wrijf de procureur stevig in met het kruidenmengsel en plaats in de slowcooker.
2
Meng het appelsap met de barbecuesaus en verdeel dit royaal over het vlees. Sluit de slowcooker en laat de procureur op stand ‘high’ in 5 uur garen.
3
Haal de procureur uit de slowcooker en trek uit elkaar met behulp van 2 vorken. Plaats het vlees terug in de slowcooker, meng door de saus en zet de slowcooker nog 30 min. op stand ‘low’.
4
Maak intussen de rauwkostsalade. Pel en snijd de ui in ringen en vervolgens in kwarten.
5
Verhit de witte wijnazijn met poedersuiker in een kleine steelpan, tot de suiker volledig is opgelost. Voeg de rode ui toe en haal van het vuur. Meng de worteljulienne door de rode ui. Pluk de peterselie, hak grof en voeg vlak voor serveren toe.
6
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de hamburgerbroodjes 1 min. op de snijkant in de droge pan.
7
Verdeel de pulled pork en rauwkostsalade over de broodjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.