Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Pulled pork wraps met bospeen
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1 broccoli
250 gr bospenen
3 takjes platte peterselie
3 el zonnebloemolie
500 gr pulled pork
Peper en zout
4 tortilla's corn-wheat
3 el srirachamayonaise
1
Snijd de broccoli in roosjes van 2 cm. Schil de bospeen en snijd in schuine plakken van 1 cm. Ris de blaadjes van de peterselie.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de broccoli in 4 min. beetgaar. Giet af.
3
Verhit een pan met 2/3 van de zonnebloemolie, bak de pulled pork met de bospeen 6 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verhit ondertussen een pan met de resterende zonnebloemolie en bak de wraps één voor één in 3 min. goudbruin.
5
Beleg de wraps met de pulled pork en broccoli. Garneer met de mayonaise en peterselie. Vouw de wraps dicht en zet eventueel vast met een prikker.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.