Print opties

Sluiten

Puntpaprikaschotel met zwarte bonen

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de zoete puntpaprika’s in de lengte en snijd de zaadlijsten eruit. Giet de zwarte bonen af. Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en hak de helft fijn.
2
Snijd de kipdijfilet in kleine blokjes. Meng de kip in een kom met de fijngesneden rozemarijn en de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
3
Meng de zwarte bonen, aubergine, sperziebonen en tomatenblokjes in een grote ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout. Leg de puntpaprika’s met de snijkant naar boven op de groenten en vul met de kip.
4
Bak de schotel 30 min. in de oven. Garneer met de overige rozemarijn.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.