Print opties

Sluiten

Quinoabowl met geroosterde bloemkool

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de ui en snijd in fijne halve ringen. Snijd de tomaten in parten en de bloemkool in roosjes van 2 cm.
2
Verdeel de bloemkoolroosjes over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier de olijfolie over. Breng op smaak met peper en zout en plaats in de oven voor 20 min.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
4
Hak de peterselie grof. Meng de helft van de peterselie door de quinoa.
5
Verdeel de quinoa, bloemkool, rode ui en tomaat over de borden. Garneer met de overige peterselie en de dressing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.