Print opties

Sluiten

Quinoaburger met munt en avocadospread

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Doe de quinoa in een pan met 300 ml water eneen bouillonblokje en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes koken, giet af en laat even afkoelen.
2
Meng de quinoa met de geraspte jonge kaas, wortel, sjalot, munt, bloem, ei en breng op smaak met peper, zout en chilivlokken. Vorm met vochtige handen vier burgers van het mengsel en bestuif ze met bloem. Bak de burgers in een koekenpan in een beetje olijfolie in 4 minuten per kant goudbruin.
3
Prak in een kom de avocado en meng met de geitenkaas en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
4
Snijd de broodjes open en gril ze in een droge grillpan in 3 minuten krokant.
5
Besmeer de broodjes met de avocado-geitenkaasspread en beleg met de slamelange, quinoaburger en tomaat. Zet de bovenkant van het broodje vast met een prikker.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.