Print opties

Sluiten

Rabarber compote

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten
Volledig recept bekijken
1
Was de rabarber en snijd de uiteindes eraf. Snijd de stelen in kleine stukjes van 2 cm. Pers het sap uit ¼ sinaasappel.
2
Verwarm een pannetje met de rabarber, water, suiker en het sinaasappelsap. Breng aan de kook.
3
Zet het vuur laag en voeg de kardemompeulen toe. Laat 10-12 min. staan met de deksel op de pan. Haal de deksel van de pan. Verwijder de kardemompeulen. Plet met de spatel de rabarber tot deze in stukjes uit elkaar valt. Roer door.
4
Laat afkoelen. Schenk het mengsel in een potje. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.