Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Schil de gember en snijd fijn. Verhit de olijfolie in een diepe (soep)pan en fruit de sjalot, gember en knoflook aan op middelhoog vuur. Voeg de spekreepjes toe en bak mee tot ze goudbruin kleuren.
2
Snijd de Chinese kool in reepjes en voeg samen met het water toe aan de spekreepjes. Bak 2 min. mee. Voeg de runderbouillon en sojasaus toe en breng het geheel aan de kook. Kookt het water? Draai het vuur laag en voeg de eieren toe aan de soep. Laat de eieren 8 min. mee koken en haal ze uit de pan. Voeg de noedels toe aan de soep en kook gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Snijd ondertussen de bosui in schuine ringen. Pel de eieren en halveer ze over de lengte. Hak de koriander fijn.
4
Verdeel de soep over de kommen en garneer met het ei, de bosui, sesamzaadjes en koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.