Verwarm de oven voor op 220˚C en laat de boter op kamertemperatuur komen.
2
Snijd de courgette, aubergine, tomaten en paprika in blokjes van 1 cm bij 1 cm en snipper de ui fijn.
3
Fruit de ui aan in een pan met wat olijfolie en voeg daarna de gesneden groenten toe. Bak het geheel op halfhoog vuur gedurende 8 min. met de deksel op de pan. Roer regelmatig door.
4
Los het bouillonblokje op in het water en voeg dit toe aan de groenten. Laat dit 2 min. op hoog vuur doorkoken. Giet het mengsel in een ovenschaal.
5
Bereid de notenrijst zoals aangegeven op de verpakking.
6
Mix de zachte boter met de bloem en Parmezaanse kaas en kneed dit tot kruimels. Verdeel de kruimels over de ratatouille en zet het geheel gedurende 10 min. in de oven.
7
Garneer met verse peterselie en serveer het geheel met notenrijst.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.