Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Kerst recepten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Inspiratie
Inspiratie
Wat eten we vandaag?
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Proeverijen & events
Ontdek jouw smaak
Ontdek jouw smaak
Doe de smaakprofieltest
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Kerst recepten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Inspiratie
Wat eten we vandaag?
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Proeverijen & events
Ontdek jouw smaak
Doe de smaakprofieltest
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Ravioli ovenschotel met chorizo
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
3 takjes basilicum
350 gr verse ravioli
400 gr pastagroenten
490 gr Pastasaus ricotta
100 ml water
Peper en zout
200 gr gesneden chorizo
100 gr geraspte mozzarella
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Ris de blaadjes van de basilicum en snijd de helft fijn.
2
Meng de ravioli met de pastagroenten, fijngesneden basilicum, pastasaus en het water. Breng op smaak met peper en zout.
3
Schep de pasta in een ovenschaal en verdeel de gesneden chorizo en geraspte mozzarella over de ovenschotel. Plaats 20 min. in de oven.
4
Verdeel de ravioli over de borden en garneer met de basilicumblaadjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.