Print opties

Sluiten

Rijst met groenten en kikkererwten

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel ondertussen de ui en knoflook en hak fijn. Verhit een pan met ½ van de olijfolie en fruit de ui en knoflook zacht. Bak de tomatenpuree en ½ van de ras el hanout kort mee. Voeg de rijst toe en bak mee tot alle korrels rood zijn.
2
Schenk het water met het stukje bouillontablet in de pan en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
3
Maak ondertussen de broccoli, aubergine en tomaten schoon. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de stelen van de broccoli en snijd in stukjes. Snijd de aubergine en tomaten in blokjes.
4
Verhit een andere pan met de overige olijfolie en bak de aubergine met de overige ras el hanout zacht. Voeg de broccoli en tomaten toe met een paar lepels water en stoof de groenten net gaar.
5
Spoel de kikkererwten af en laat ze uitlekken.
6
Meng de groenten en de kikkererwten door de rijst en warm het geheel goed door.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.