Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afgedekt rusten. Snijd het buikspek in dunne plakken. Meng de sesamolie, sojasaus, ketjap, honing, sambal oelek, geraspte knoflook en wat peper en zout in een kom en voeg het buikspek toe. Laat dit voor 10 min. marineren.
2
Verwarm ondertussen de olijfolie in een pan en bak de paksoi en sugar snaps voor 5 min. Verwarm een andere koekenpan en bak hierin de gemarineerde buikspek (zonder olie of boter).
3
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Verdeel de rijst over de kommen. Schep het buikspek en de groenten erop, bestrooi met zwarte sesamzaadjes en bosui, en maak de bowl af met een rauwe eidooier in het midden.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.