Print opties

Sluiten

Rijstbowl met gegrilde groenten en garnalen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Hak de peterselie fijn en pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de citroen doormidden en pers het sap eruit. Mix de helft van de knoflook en de helft van peterselie met de olijfolie, het sap van de citroen, het paprikapoeder en chilipoeder.
3
Snijd de courgette en paprika in blokjes en doe in een kom. Mix met de helft van de olijfoliedressing.
4
Verhit een pan op middelhoog vuur en verhit de overige helft van de olijfoliedressing. Bak de garnalen in 5 min. rondom goudbruin. Voeg de courgette en paprika toe en bak 5 min. mee. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
5
Mix de overige de knoflook en de overige peterselie en met de Griekse yoghurt en een flinke snuf peper en zout.
6
Verdeel de rijst en het garnalenmengsel over de borden en garneer met de yoghurtdressing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.