Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Schil ondertussen de gember en hak fijn. Pel de knoflook en pers uit. Pel de ui en snijd samen met de witte kool in dunne reepjes. Snijd de prei in fijne ringen.
3
Verhit de zonnebloemolie in een wok en voeg de gember, knoflook en sambal toe. Fruit 1 min. aan. Voeg de tempeh blokjes ketjap toe en wok 1-2 min. mee. Voeg de ui en witte kool toe en meng goed. Voeg de prei en taugé toe en bak alles 2-3 min.
4
Voeg de ketjap manis en rijstnoedels toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer de rijstnoedels op een grote schaal en garneer met de atjar, cassave kroepoek en gebakken uitjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.