Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water.
2
Verhit in een wok de olie. Voeg de garnalen toe en pers de helft van de teentjes knoflook boven de wok uit. Bak de garnalen in 3 minuten gaar en haal uit de pan. Pers de andere helft van de teentjes knoflook uit boven de pan. Voeg de eieren toe en roerbak de eieren.
3
Rasp de wortel en snijd de chilipeper fijn. Indien je liever een minder pittig gerecht wil, verwijder je eerst de zaadlijst uit de peper. Meng de chilipeper, chilisaus, tamarinde pasta, vissaus en basterdsuiker met het ei. Laat de suiker volledig smelten in de pan. Voeg de gekookte rijstnoedels toe en roer goed door. Voeg de wortelrasp, taugé en garnalen toe aan de noedels en wok nog 1 minuut op hoog vuur mee.
4
Snijd de koriander fijn, de lente-ui in ringetjes en de limoen in partjes. Hak de pinda’s grof. Serveer de rijstnoedels met de koriander, limoen en pinda’s.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.