Rijstnoedels Met Garnalen Tauge En Pindas
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Rijstnoedels met garnalen, taugé en pinda’s

Noedels, je kunt er eindeloos mee variëren! Wij serveren onze rijstnoedels met grote garnalen en knapperige taugé. Een topping van grof gehakte pinda’s, lente-ui, koriander en limoen zorgt voor een fris en aantrekkelijk uitziend geheel.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept rijstnoedels met garnalen, taugé en pinda’s

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water.
2
Verhit in een wok de olie. Voeg de garnalen toe en pers de helft van de teentjes knoflook boven de wok uit. Bak de garnalen in 3 minuten gaar en haal uit de pan. Pers de andere helft van de teentjes knoflook uit boven de pan. Voeg de eieren toe en roerbak de eieren.
3
Rasp de wortel en snijd de chilipeper fijn. Indien je liever een minder pittig gerecht wil, verwijder je eerst de zaadlijst uit de peper. Meng de chilipeper, chilisaus, tamarinde pasta, vissaus en basterdsuiker met het ei. Laat de suiker volledig smelten in de pan. Voeg de gekookte rijstnoedels toe en roer goed door. Voeg de wortelrasp, taugé en garnalen toe aan de noedels en wok nog 1 minuut op hoog vuur mee.
4
Snijd de koriander fijn, de lente-ui in ringetjes en de limoen in partjes. Hak de pinda’s grof. Serveer de rijstnoedels met de koriander, limoen en pinda’s.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Schaaldieren
  • Pinda
  • Ei
  • Sulfiet
  • Vis
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via