Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts de eieren en meng met de kookroom, sojasaus, oestersaus en sesamolie. Snijd 1/2 van de bosuitjes in ringen en roer deze samen met de rijst door het eimengsel.
2
Verhit wat olie in een ovenbestendige pan en bak hierin het eiermengsel circa 1 min. Roer af en toe door. Plaats de pan in het midden van de oven en bak het eiermengsel in 10 à 15 min. gaar.
3
Verhit ondertussen in een kleine koekenpan een scheutje olie. Bak hierin de garnalen in 3 à 5 min. gaar.
4
Meng de tomatenketchup, gembersiroop, ketjap, chilisaus en vissaus tot een foe yong hai saus.
5
Pluk de blaadjes van de takjes koriander, snijd de overige bosuitjes in dunne reepjes en snijd de limoen in partjes.
6
Serveer de omelet met de foe yong hai saus, garnalen, blaadjes koriander, bosui en sesamzaadjes. Garneer met een partje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.