Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat volledig afkoelen.
2
Snijd de wortel en rode kool in dunne reepjes. Vul een diep bord met warm water en week de rijstvellen één voor één voor ongeveer 10-15 sec. in het water, totdat het soepel is. Leg het rijstvel op een schoon, vochtig oppervlak.
3
Verdeel in het midden van het vel een kleine hoeveelheid sushirijst, gevolgd door wat maïs, wortel, rode kool en taugé. Vouw de zijkanten naar binnen en rol strak op als een burrito. Herhaal dit met de overige rijstvellen en ingrediënten.
4
Verdeel de zwarte en witte sesamzaadjes over een bord. Rol de rijstpapierrollen door de zwarte en witte sesamzaadjes. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de rijstpapierrollen krokant in 3 min. per kant.
5
Serveer de rijstpapierrollen met de soja dressing en kewpie mayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.