Pel de knoflook en halveer over de lengte. Pel de ui en snijd in ringen.
2
Breng 1 liter water aan de kook samen met de blokjes kippenbouillon, peperkorrels, rozemarijn, knoflook en ui. Voeg de kipfilet toe en kook deze in 12 tot 15 min. gaar, afhankelijk van de dikte.
3
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Kook de bimi in een pan water in 2 tot 4 min. beetgaar. Spoel koud af.
5
Verwijder de steel en zaadlijsten van de puntpaprika en rode peper en snijd in dunne ringen.
6
Haal de kipfilet uit de pan en trek met 2 vorken de kipfilet uit elkaar.
7
Verhit een grillpan op hoog vuur. Gril de bimi 1 min., draai om en gril nog 1 min.
8
Meng de helft van de teriyakisaus door de gekookte rijst en verdeel de rijst over de borden. Verdeel de kip, gegrilde bimi, rode paprika en rode pepers over de borden.
9
Maak de salade af met cashewnoten en de rest van de teriyakisaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.