Halveer de prei en snijd in halve ringen. Ris de blaadjes van de rozemarijn en snijd fijn.
2
Snijd de shiitake en oesterzwammen in plakken van 1 cm dik. Rasp de Parmezaanse kaas grof. Meng de paddenstoelen bouillontabletten met het water.
3
Verhit een pan met de ¾ van de olijfolie en bak de helft van de shiitake en oesterzwammen 4 min. Voeg de risottorijst en rozemarijn toe en roer door. Blus de risotto af met 1/3 deel van de bouillon en roer door.
4
Laat de risotto 25 min. zachtjes koken en voeg in delen de rest van de bouillon toe.
5
Roer de roomboter en Parmezaanse kaas door de risotto. Breng op smaak met peper en zout.
6
Verhit ondertussen een pan met de overige olijfolie en bak de kippendij 5 min., voeg de prei en de rest van de shiitake en oesterzwammen toe. Bak 5 min. en breng op smaak met peper en zout.
7
Verdeel de risotto over de borden en leg hier de kippendij en groenten op.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.