Print opties

Sluiten

Risotto van orzo met ossenhaaspuntjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Bestrooi de ossenhaaspuntjes met de helft van de peper en al het zout. Verwarm de boter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ossenhaaspuntjes goudbruin in 3 min. Haal uit de pan en zet apart.
2
Leg de cherrytomaatjes op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 5 min. in de oven.
3
Pel en snipper ondertussen de ui en knoflook. Verwarm de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg de orzo toe en bak kort mee. Voeg de helft van de bouillon toe en blijf roeren tot alle bouillon is opgenomen door de orzo. Voeg vervolgens de resterende bouillon toe en blijf roeren tot de bouillon is opgenomen. Voeg de spinazie toe aan de orzo en bak nog 2 min scheppend om. Proef of de orzo gaar is.
4
Voeg de ossenhaaspuntjes toe en verwarm kort. Serveer de risotto met de geroosterde cherrytomaatjes, verkruimelde feta en resterende peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.