Print opties

Sluiten

Rode octopus pasta

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snijd ondertussen de ui en knoflook fijn. Verhit ½ van de olijfolie in een diepe pan en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg de ansjovis toe en laat smelten in de olie. Blus af met witte wijn en laat 2 min. inkoken. Voeg de passata, oregano, wat peper en zout en de kappertjes toe. Laat de saus op laag vuur 10 min. pruttelen.
3
Verwarm de overige olijfolie in een grillpan. Gril de octopus voor 3-4 min. aan beide kanten. Giet de pasta af en vang 1 kopje pasta water (per 2 personen) op. Voeg de spaghetti aan de saus toe en meng door. Voeg het pasta water toe tot de gewenste hoeveelheid saus. Rasp de Parmezaanse kaas en serveer de rode octopus pasta met de Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.