Octopus, kappertjes en een rijke tomatensaus: deze rode pasta zit vol diverse smaken. Perfect voor een doordeweekse avond wanneer je zin hebt in een pasta met een twist of wanneer je in het weekend wil genieten van een bordje comfort food mét luxe.
Hoewel niet iedereen fan is van zeevruchten als octopus, garnalen en mosselen, zijn wij er wel fan van! Je kan zeevruchten in tal van gerechten verwerken. Denk aan een fris salade recept, een romig risotto recept én dus in pasta recepten. Zo gaan we in dit recept voor een rode pasta met octopus wat zorgt voor een luxe touch aan de pasta. Snel gemaakt en vol van smaak. Deze spaghetti met zeekraal en mosselen is ook zeker het proberen waard. Het gerecht zet je in een mum van tijd op tafel en de zilte smaken van de zeekraal passen perfect bij de mosselen. Voeg daar nog wat cherrytomaten aan toe en een frisse touch van citroen en je hebt een heerlijk gerecht!
Liever garnalen? Ga dan eens voor deze pasta met garnalen. De romige saus krijgt een pittige touch door de toevoeging van chilivlokken. Voeg daar garnalen, spinazie en Parmezaanse kaas aan toe en het gerecht is compleet. Op zoek naar een pasta met garnalen met een twist? Ga dan voor deze tagliatelle met zeekraal en crispy garnalen. De knapperige zeekraal met de zoute smaak is heerlijk in combinatie met de romige pasta met een vleugje limoen en crispy garnalen.
Op zoek naar een luxe pasta recept? Maak dan deze pasta met coquilles, erwtjes en een citroen-dilleasus. De combinatie van pasta met een romige saus gemaakt van dille en citroen past perfect bij de coquilles. Ook lekker: spaghetti vongole. Deze klassieke pasta is altijd een goed idee. Het staat in 20 minuten al op tafel en is perfect voor wanneer je je tafelgasten wilt verrassen met een heerlijk gerecht wat niet te veel tijd kost.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment