Print opties

Sluiten

Rodekoolschotel met draadjesvlees en appel

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Zet de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in 15 min. gaar. Giet af.
2
Stamp de aardappelen met de slagroom tot een fijne puree. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel het draadjesvlees over een grote ovenschaal. Schep de rode kool over het draadjesvlees en schep daarna de aardappelpuree erover. Strijk de aardappelpuree glad.
4
Haal het klokhuis uit de appel met een appelboor. Snijd de appel overdwars in dunne plakken. Leg de plakken appel op de aardappelpuree en breng op smaak met peper en zout. Bak de ovenschotel 20 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.