Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
2
Spoel ondertussen de zwarte bonen af en laat goed uitlekken. Rasp de gember. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de bimi in kleine stukken. Snijd de wortel in dunne plakjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de bosui in ringen.
3
Verhit de olijfolie in de wok op hoog vuur. Voeg de gember en knoflook toe en 1 min. aan. Voeg de paprika, wortel, bimi en ½ van de bosui en bak in ongeveer 5-10 min. beetgaar. Voeg de zwarte bonen toe en bak 2 min mee.
4
Meng ondertussen de sojasaus, honing, Chinese 5 spices en wat peper en zout door elkaar en voeg toe aan de wok. Roerbak 1 min. mee. Verdeel het roerbakgerecht samen met de rijst over de borden en garneer met de overige bosui en sesamzaadjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.