Print opties

Sluiten

Romige burrata met watermeloen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

3 stuks
Ingrediënten
1
Meng de burrata met slagroom in een kom en prak licht fijn tot een romige spread. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de watermeloen en cherrytomaten in kleine blokjes. Verhit een droge koekenpan (zonder olie of boter) en rooster de pistachenoten, walnoten en pijnboompitten goudbruin. Schud af en toe om aanbranden te voorkomen. Laat afkoelen en voeg toe aan de watermeloen en cherrytomaten. Verkruimel de geitenkaas en schep goed door.
3
Verdeel de burrataroom over 3 glazen, gevolgd door de watermeloensalade. Drizzle de balsamicocrème eroverheen en garneer met de kiemgroenten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.