Halveer de kipfilet over de lengte, zodat er 2 dunne filets ontstaan. Snijd de champignons in plakjes. Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Pluk de Italiaanse kruiden en hak fijn.
2
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of braadpan op middelhoog vuur. Haal de kipfilets door de bloem, klop overtollig bloem eraf en bak de kipfilets in 3 min. per kant bruin. Haal de filets uit de pan.
3
Smelt de roomboter in dezelfde koekenpan of braadpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en champignons toe en bak 4 min. aan. Voeg de knoflook en Italiaanse kruiden toe en laat 1 min. meebakken.
4
Blus het geheel af met Marsala en laat 5 min. doorkoken, tot ongeveer de helft is ingekookt. Voeg de kipfilets, kippenbouillon en kookroom toe en breng rustig aan de kook. Laat de saus nog 20 min. doorkoken op laag vuur.
5
Rasp de Parmezaanse kaas. Roer kort voor serveren de Parmezaanse kaas door de saus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.