Print opties

Sluiten

Romige kip uit de oven

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en hak de ui en knoflook fijn. Verdeel de kip, knoflook, ui en zongedroogde tomaatjes in een ovenschaal en bestrooi met paprikapoeder en chilipoeder. Roer alles goed door elkaar.
2
Los het kippenbouillonblokje op in het kokende water en giet de kookroom en bouillon over de kip. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en laat de kip 15 à 20 min. garen.
3
Kook ondertussen de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de bieslook fijn. Haal de ovenschaal uit de oven en roer de babyspinazie en de bieslook door de romige kip.
4
Serveer de kip in roomsaus met wat verse bieslook en de rijst.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.