Romige Kip Uit De Oven
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Romige kip uit de oven

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en hak de ui en knoflook fijn. Verdeel de kip, knoflook, ui en zongedroogde tomaatjes in een ovenschaal en bestrooi met paprikapoeder en chilipoeder. Roer alles goed door elkaar.
2
Los het kippenbouillonblokje op in het kokende water en giet de kookroom en bouillon over de kip. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en laat de kip 15 à 20 min. garen.
3
Kook ondertussen de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de bieslook fijn. Haal de ovenschaal uit de oven en roer de babyspinazie en de bieslook door de romige kip.
4
Serveer de kip in roomsaus met wat verse bieslook en de rijst.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

nicole waters
Sebastiaan van Eatertainment
Ilona
Jennifer van Eatertainment
Jeannette
Marie Van Eatertainment
Janet
Jennifer van Eatertainment
Marian
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Romige gerechten
Rijst
Ovengerechten
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via