Print opties

Sluiten

Romige kokoscurry met aardappel en ananas

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Bak de naanbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd de sjalotjes en gember fijn en de champignons en wortel in plakjes. Snijd de bleekselderij in de lengte doormidden en in dunne plakjes, de aardappels in vieren en de lente-ui in ringen.
3
Verhit de olie in een pan en bak de gember en sjalot aan. Voeg de wortel en bleekselderij toe en bak 2 min. op hoog vuur. Voeg de champignons, bloemkool, currypasta en aardappels bij de groenten. Bak alles kort aan en voeg vervolgens de kokosmelk, water en 80 ml sap van de ananas toe. Laat het geheel 3 min. pruttelen op laag vuur. Roer de uitgelekte linzen en kikkererwten erdoorheen en laat nog 5 min. pruttelen.
4
Draai het vuur uit en roer de ananasblokjes door het gerecht. Serveer de curry met gebakken uitjes, lente-ui en naanbrood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.