Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de gember fijn. Verhit een soeppan zonder boter of olie en voeg de rode curry pasta, knoflook en gember toe. Bak dit 2-3 min. aan en voeg de pindakaas, ketjap, kokosmelk en kippenbouillon toe. Roer goed door.
2
Voeg de udon noodles toe en kook gaar in de soep.
3
Verhit ondertussen een pan met de olijfolie en bak de kip gyoza’s 5 min. totdat de onderkant mooi bruin begint te kleuren. Voeg een scheutje water toe en plaats de deksel erop. Laat 5 min. stomen.
4
Verhit ondertussen een pan met water en kook de eieren tot de gewenste gaarheid. Laat schrikken en pel.
5
Voeg de taugé en edamame boontjes toe aan de soep toe en kook voor 2 min. Snijd de bosui en chilipeper in ringen. Verdeel de kokosnoedelsoep over de borden. Halveer de eieren en verdeel over de soep. Garneer met de bosui, chilipeper en crispy chili olie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.