Print opties

Sluiten

Romige ovenschotel met koolvis en rucola

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Ontdooi de koolvisfilet volledig wanneer je koolvis uit de diepvries gebruikt. Dep de filets goed droog met keukenpapier.
2
Leg de koolvisfilet in een ovenschaal en breng op smaak met zout, peper en de helft van het paprikapoeder. Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk de saus over de vis.
3
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rucola erdoorheen en verdeel over de vis. Druk de puree goed aan en bestrooi met de rest van het paprikapoeder.
4
Bak de ovenschotel 25 à 30 min. in het midden van de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.