Romige Ovenschotel Met Koolvis En Rucola
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Romige ovenschotel met koolvis en rucola

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Ontdooi de koolvisfilet volledig wanneer je koolvis uit de diepvries gebruikt. Dep de filets goed droog met keukenpapier.
2
Leg de koolvisfilet in een ovenschaal en breng op smaak met zout, peper en de helft van het paprikapoeder. Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk de saus over de vis.
3
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rucola erdoorheen en verdeel over de vis. Druk de puree goed aan en bestrooi met de rest van het paprikapoeder.
4
Bak de ovenschotel 25 à 30 min. in het midden van de oven.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Romige gerechten
AGV
Ovengerechten
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via