Romige Ovenschotel Met Koolvis En Rucola
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Romige ovenschotel met koolvis en rucola

Smeuïge aardappelpuree met een roomsaus en koolvisfilet: daarmee vullen wij deze overheerlijke ovenschotel. Gebruik verse koolfilets of ga voor extra makkelijk en gebruik koolvis uit de diepvries.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept romige ovenschotel met koolvis en rucola

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Ontdooi de koolvisfilet volledig wanneer je koolvis uit de diepvries gebruikt. Dep de filets goed droog met keukenpapier.
2
Leg de koolvisfilet in een ovenschaal en breng op smaak met zout, peper en de helft van het paprikapoeder. Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk de saus over de vis.
3
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de rucola erdoorheen en verdeel over de vis. Druk de puree goed aan en bestrooi met de rest van het paprikapoeder.
4
Bak de ovenschotel 25 à 30 min. in het midden van de oven.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Melk
  • Gluten
  • Selderij
  • Ei
  • Sulfiet
  • Soja
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via