Print opties

Sluiten

Romige ovenschotel met penne en beenhamreepjes

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C en haal de boter uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen.
2
Pel en snijd de knoflook fijn. Pel de ui en snijd deze in stukken van 1 cm.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de penne 2 min. korter als de aanwijzingen op de verpakking. Giet deze vervolgens af.
4
Meng de penne met de knoflook, ui, Parmezaan poeder, beenhamreepjes, boter en peper en zout. Verdeel het mengsel vervolgens over een ovenschaal.
5
Meng Verstegen World Spice Meals Mac & Cheese met de slagroom en verdeel dit over de penne.
6
Verdeel als laatste de cheddar over de pasta en plaats de ovenschaal 20 min. in de voorverwarmde oven tot de kaas is gesmolten en goudbruin is gekleurd. Serveer de romige penne in de ovenschaal.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.