Kook de maccheroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
2
Pel de ui en knoflook en snijd fijn. Snijd de champignons in plakjes en scheur de oesterzwammen in stukjes. Hak de krulpeterselie fijn en pers het sap uit de citroen.
3
Verhit de Blue Band Heerlijk Romig in een grote pan op middelhoog vuur en bak de ui en tijm totdat het zacht is geworden. Dit duurt ongeveer 3 min. Voeg de champignons en oesterzwammen toe en bak 5-7 min. totdat ze goudbruin zijn. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee totdat het begint te geuren.
4
Voeg het paprikapoeder, mosterd en Blue Band Finesse toe. Laat het geheel een aantal minuten zachtjes pruttelen totdat de saus wat is ingedikt. Haal de tijm uit de pan.
5
Roer het citroensap door de saus. Proef en breng op smaak met peper en zout.
6
Voeg de gekookte pasta toe aan de saus en meng goed door.
7
Garneer met fijngehakte peterselie en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.