Pel en snijd de ui en knoflook klein. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de orzo toe en bak 3 min. mee. Blus af met de witte wijn en laat het verdampen.
2
Voeg geleidelijk de groentebouillon toe, roer regelmatig en laat de orzo het vocht opnemen gedurende 15 min. Zodra de orzo gaar is, voeg de kookroom en Parmezaanse kaas toe. Breng op smaak met nootmuskaat en wat peper en zout.
3
Breng de biefstuk op smaak met tijm en wat peper en zout. Verhit de ongezouten roomboter in een pan en bak de kogelbiefstuk 2-3 min. per kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid. Laat voor 5 min. rusten in aluminiumfolie en snijd voor het serveren in plakjes. Hak de peterselie fijn.
4
Verdeel de orzo over de borden, gevolgd door de plakjes steak en garneer met peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.